abi>>forums

abi>>forums (http://www.anythingbutipod.com/forum/index.php)
-   iriver SPINN (http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=187)
-   -   SPINN not recognized! (http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=57666)

prg 09-14-2010 02:10 PM

SPINN not recognized!
 
hi.i bought yesterday a SPINN and when i plug it my pc dosen't "see" it....it starts to charge and give the message "power and data" - "power and play" but nothing happens on pc....i pressed "power and data", i tried to reset it from the back button, i format it and still nothing... i tried on PC with win 7 installed and on Laptop with xp installed...it dosen't finds the device not even on bios....any kind of help will be apreciated..ty in advance

MegaZoneEX 09-15-2010 08:38 AM

Yes, when you plug in your SPINN, put it in "POWER AND DATA" and your PC SHOULD detect it. if not, try using a different usb port.

prg 09-15-2010 10:40 AM

Quote:

Originally Posted by MegaZoneEX (Post 500098)
Yes, when you plug in your SPINN, put it in "POWER AND DATA" and your PC SHOULD detect it. if not, try using a different usb port.


i tried all usb ports on my PC and on my laptop too...the problem is that not even bios dosen't recognize him so i think it;s something wrong with the SPINN:(

hirose-kun 10-09-2010 05:10 PM

I got that a few times lately - reboot both PC and SPINN (i chose reset button) and try s'more

janovskyy 10-25-2010 02:56 AM

Hi, anybody have a real solution? I have the same problem, when I connect my player to pc , I choose first option , display of Spinn show USB Connected but is not recognized by pc! I reset my player many times but without results, fi. Tqs for any information!

Sophyen 07-01-2011 04:39 PM

Hello to all of you, I have a problem qith my newly baught iRiver Spinn 8Gb, the problem with it is that the computer doea not detect it at all, although i tried with all usb ports and even with other computers. It is a new device so I imagine it is not chaged yet. Its power bottom does not give any sign, and even the iRiver plus3 does not see it it tell "No device is connected". So please can help me solving this problem. Thanks to all.

warrior107 09-21-2011 05:57 PM

hi guys i have also a problem- i put theme on my spinn and it works good. but when i turn off and turn back on the spinn it is return itself to the original theme...what i need to do?please help me!!!


All times are GMT -5. The time now is 12:07 PM.