android
  #1  
Old 01-08-2011, 07:15 PM
andycarver andycarver is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default H320 Fails to mount and boot

I've tried to be clever and experiment with my iRiver and change the format (please don't ask why you will hate me even more) This format/file system is something that is not read/write to any common OS.

OS 1.29 E
H320

2 Problems.

1 iriver does not boot (stuck on loading loading...) HDD spins up head picks up then nothing.
it does however charge via USB
2 it is no longer detected by any OS windows or MAC.

Im guessing the firmware has to boot in order for it to mount?

Is there a way to force it to connect prior to loading firmware?

Please help.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-09-2011, 04:52 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Maybe this helps, or at least it's a starting point: http://www.rockbox.org/wiki/IriverFA...ting_Questions
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Tags
h320, no boot, no format, no mount, not detected

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:01 PM.