android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #9  
Old 11-28-2007, 12:41 AM
ZenChick's Avatar
ZenChick ZenChick is offline
ABI Invaluable
 
Join Date: Jul 2006
Location: Right... Behind... You...
Posts: 7,427
Default

I can think of two things that could possibly cause this problem: You have installed Creative Media Explorer (in which case, you'll either need to uninstall it then reinstall WMP11, or download and install the update patch for Media Explorer from Creative's website), or you have problems with your computer's USB drivers, or - okay, three things that could possibly cause this problem - your computer has VIA chipset and onboard USB. I haven't heard from many people with this problem, but some people with VIA chipsets report no or intermittent connectivity with various MP3 players and onboard USB. Your only solution in that case is to either replace your computer's motherboard (which would be pretty stupid unless you're really scraping for an excuse to upgrade) or buy a PCI USB card, and plug into that.
__________________
ZenChick - The one them iPod-owners warned you about!
Creative Zen Vision:M 30GB * Creative MuVo N200 1GB * Philips GoGear Vibe 4GB
Resident Linux Geekette ** Got IRC? Look me up on irc.freenode.net #AnythingButiPod
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.