android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen Vision:M

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2007, 11:34 PM
1ako 1ako is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 105
Default Everytime I turn on my zen it REBUILDS and I dont even press RESET!

Since my zen vision M froze and lost half the songs i had, it rebuilds everytime I turn it on and i dont even press reset! It doesnt even rebuild all the way. It stops like 5/10 through. When I connect my zen to my labtop, it docks and starts to charge. but when I open the media explorer, it says my zen isnt connected. Can anyone help me?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-21-2007, 11:54 PM
ZenChick's Avatar
ZenChick ZenChick is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Right... Behind... You...
Posts: 7,427
Default

Boot your player into Recovery Mode (see FAQ subforum for details) and run Disk Cleanup. If this does not fix the problem, then you'll have to reformat.
__________________
ZenChick - The one them iPod-owners warned you about!
Creative Zen Vision:M 30GB * Creative MuVo N200 1GB * Philips GoGear Vibe 4GB
Resident Linux Geekette ** Got IRC? Look me up on irc.freenode.net #AnythingButiPod
Reply With Quote

  #3  
Old 12-22-2007, 09:57 PM
TheGadgetDoctor TheGadgetDoctor is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2007
Location: Pacific Northwest, United States
Posts: 302
Default

And if you reformat and it says "harddisk problem" you'll need to replace your hard drive.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:28 PM.