android
  #1  
Old 01-08-2008, 03:55 PM
bl34ch bl34ch is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Default Themes won't work?

I tried putting a theme on my ZVM and it won't work, I did everyhing the site said to, and nothing worked. BTW I have a 60GB.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-08-2008, 04:45 PM
skippyg's Avatar
skippyg skippyg is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ione Ca
Posts: 897
Default

make sure to test all 6 themes. i believe for every graphic there is 6 versions one for each theme i believe.im not totally sure but it may.
__________________
Black Zune80
Black Zen Stone 1GB
Black Zen Vision:M 30GB
Black EP-630's
Creative iTrigue L3500 (fabulous sounding speakers)
Reply With Quote

  #3  
Old 01-08-2008, 06:12 PM
bl34ch bl34ch is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Default

i tested it all six times. none worked. I'm trying again right now. I'll let you know in a sec how it goes.
Reply With Quote

  #4  
Old 01-08-2008, 06:52 PM
bl34ch bl34ch is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Default

I didn't get an error, but it didn't work! none of them are changed

Aha! I got it! I needed to run the nullblockfixer too!
Reply With Quote

  #5  
Old 01-08-2008, 07:55 PM
bl34ch bl34ch is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Default

Ok, now its not working again? I'm trying to change the font and I keep getting the same error. hm.
Edit: aw man, it undid my theme!
Edit2: Ok, I fixed the theme.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.