android
  #1  
Old 01-31-2008, 09:21 PM
gdl357's Avatar
gdl357 gdl357 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 32
Default T10J - V1.55 - never reaching full charge

The T10J is new. It has been charged on an old Pentium 3 600mhz desktop PC at work (has USB 1.0 ports) when I first bought it. It reached full charge (Battery icon stopped flashing) at abut the 3 Hour mark.

I used the mp3 yesterday for a continuous 5 hours.

I then come home plug it into my Pentium4 3Ghz PC (Has USB 2.0 Ports), upgrade from 1.29 > 1.55, and have now waited over 5 hours and the battery icon is still flashing. Is my USB port a sissy?

Is the new firmware buggy?
__________________
YP-T10JQW - DT990Pro/250Ω - PX100/32Ω
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-31-2008, 11:56 PM
gdl357's Avatar
gdl357 gdl357 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 32
Default

Forget it. I just figured it out. The battery icon is not suppose to slop flashing, its suppose ro stop scrolling from left to right.

Ok everythink is A O.K.

Great mp3 play. I just find its a fingerptint magnet.

Thx all
__________________
YP-T10JQW - DT990Pro/250Ω - PX100/32Ω
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:00 AM.