android
  #1  
Old 02-21-2008, 02:29 PM
InTheWakeOfPoseidon InTheWakeOfPoseidon is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Default how u change your background

So today i just got a new zen and i was wondering how u change your background. I've searched up the topic and it says you hit the options button then hit set as background but i dont see that option anywhere. Does it need to be in a certain format or something?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-21-2008, 03:41 PM
Addie_Goodvibes's Avatar
Addie_Goodvibes Addie_Goodvibes is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hermosa Beach, Ca.
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by InTheWakeOfPoseidon View Post
So today i just got a new zen and i was wondering how u change your background. I've searched up the topic and it says you hit the options button then hit set as background but i dont see that option anywhere. Does it need to be in a certain format or something?
go to Settings
then select Display settings
Under Theme you can change the wall paper with Zens available themes.

Or go to your Photos
Open any picture then use the button in the right corner to show options menu
The last option is set as Wall paper. It gives you a "set wall paper" menu
Where it displays the picture on the bottom of the menu belwo photo you have options of selecting the brightness & going with different color options such as BW, Sephia, Cool, or warm or original once the displayed picture is set to how you want it, hit the center select button and it updates your wallpaper replacing any them or wallpaper you had.
__________________
28 Male Hermosa Beach, CA.
Will forever resist the Ipod Movement.
Creative loyalist Creative Muvo Sport c100 for Exercising recently purchased Creative ZEn 32GB in the market for reasonably priced Earphones.
Reply With Quote

  #3  
Old 02-21-2008, 06:18 PM
InTheWakeOfPoseidon InTheWakeOfPoseidon is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Addie_Goodvibes View Post
The last option is set as Wall paper. It gives you a "set wall paper" menu
This does not show up for me.
Reply With Quote

  #4  
Old 02-21-2008, 06:46 PM
dragnandy dragnandy is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 162
Default

what firmware do you what?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.