android
  #1  
Old 06-14-2008, 07:49 PM
Catalyst1234 Catalyst1234 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default zmv being detected as storage device

Ive read through all the threads and tried everything i could find suggested when searching google. Some how my mp3 player is being seen as a storage device and not an mp3 player so it isnt being detected by the creative software. Ive uninstalled reinstalled installed drivers, wmp11 and nothing has worked. Any help would be most appreciated.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-15-2008, 12:52 AM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Sounds like an MTP/OS issue. Start by uninstall all Creative software related to the ZVM. It has been known to cause problems with MTP working correctly.

How exactly is it listed in Device Manager?
What firmware version is installed on the ZVM?
I'm assuming you have WinXP since you said you have reinstalled WMP11, correct? What Service Pack?
Have you tried uninstalling WMP11 and having it rollback to a previous version?
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.