android
  #1  
Old 06-09-2008, 11:51 PM
Slisochies Slisochies is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 80
Default Black screen of death?

Recently my T10 has crashed a few times. Basically it's just been in the middle of a song and then the screen goes black, the whole T10 goes unresponsive (The off button won't work), and there's a constant beep/tone through the headphone jack. The only way to get the player back working is by pressing the reset button.

This happened a couple of times before I upgraded the firmware the other day. When I upgraded the firmware I also formatted the player, but this hasn't fixed the problem.

Do any of you guys have any ideas about this problem?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-10-2008, 01:12 AM
hashtowent hashtowent is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 76
Default

ive same problem.

i take take everytime a thing to reset it with me no probs
Reply With Quote

  #3  
Old 06-10-2008, 06:20 AM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa's Avatar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 53
Default

it happened to me at least 10 times with various firmwares(mtp,msc, la fleur,various versions)...so i think it's "just" a permanent bug:
__________________
Reply With Quote

  #4  
Old 06-10-2008, 08:01 AM
Buzzmonkee's Avatar
Buzzmonkee Buzzmonkee is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 93
Default

Harsh!

I have only had the problem when I have had used the sleep function. Format fixed the problem.
But it has never crashed in the middle of a song!!
Reply With Quote

  #5  
Old 06-10-2008, 04:58 PM
nhstudio nhstudio is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Default Same story :(

I hear you guys same story here. The thing goes black and you hear this piercing noise in the headphones. I've formatted this thing twice and and have checked all my songs using MP3Val and some similar program. I hate this thing right now.
Reply With Quote

  #6  
Old 06-11-2008, 03:39 PM
HKboy's Avatar
HKboy HKboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 61
Default

It isn't a problem on the Firmware, because mine never fails...
No spam, just to let know that it isn't most of Samsung's fault
Reply With Quote

  #7  
Old 06-13-2008, 12:36 AM
Slisochies Slisochies is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 80
Default

Here's something I've found. I switched the theme over to the default sammy theme for a few days and had no problem. Then the day I switched it back to "My Skin" with a custom background it stuffed up again.

I don't know if this is just a co-incidence or not, but I'm keeping my player on the default sammy theme now and I haven't had a problem so far.
Reply With Quote

  #8  
Old 06-18-2008, 01:46 AM
Geek3d Geek3d is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 14
Default

the same thing happened to me until I connected it to the computer when it ran out of battery
__________________
Mp3 players:

Samsung K3, 2G
Samsung T10, 2G
Reply With Quote

  #9  
Old 06-18-2008, 02:22 AM
Slisochies Slisochies is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 80
Default

Hmm... The problem still happens no matter what the theme it. It's extremely irritating.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:39 AM.