android
  #1  
Old 06-15-2008, 05:10 PM
Skyline32 Skyline32 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Default Permanent lock on my t10, HELP!!

Problem --> the t10 has a "lock" feature when u push the side button up rite, my t10 is still on "lock" when it is in middle, which means i cant play my music or access any other features i can however

-turn the player on/off
-plug it to my laptop, n my computer still recognize the device, n i can still move files with the samsung media studio
-i have also tried reinstalling the firmware (the current version, n older versions), which allows me, but doesnt solve problem
-also tried reseting the device a couple of times,

the samsung customer service is only avaiable from mon to fri, i am going to ask for help tmr, but i am just wondering if any1 on the forum might have any ideas?

thanks in advance for all the help
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-15-2008, 08:39 PM
pgh1969pa pgh1969pa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 578
Default

Return it to Samsung...sounds like you did what you could. Sounds like the switch is broken.
Reply With Quote

  #3  
Old 06-19-2008, 03:54 PM
Dark Dog Dark Dog is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 13
Default

what bout the reset button?
Reply With Quote

  #4  
Old 06-19-2008, 07:26 PM
pgh1969pa pgh1969pa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 578
Default

Quote:
Originally Posted by Dark Dog View Post
what bout the reset button?
The OP tried the reset button.
Reply With Quote

  #5  
Old 06-19-2008, 07:45 PM
T10fan31's Avatar
T10fan31 T10fan31 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: I live somewhere
Posts: 76
Default

Quote:
Originally Posted by Skyline32 View Post
-also tried reseting the device a couple of times
__________________
Player: 4GB Samsung T10
Phones: Sony stereo headphones
,',',',',',',',',',',',',',','
Reply With Quote

  #6  
Old 06-19-2008, 10:04 PM
scuba scuba is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Australia
Posts: 108
Default

Yeah, sounds like a broken switch to me as well.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.