android
  #1  
Old 06-22-2008, 03:17 AM
battlemac battlemac is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Default Toshiba V41/V81

I am thinking about purchasing one off ebay. But I am not sure if I can choose english in the menu. I know this is a Japanese only device, but it is running window PMC so I am assuming I can choose the english language?

btw Are there other device that is 3-3.5in that is flash and has a SD card slot?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-24-2008, 08:59 PM
battlemac battlemac is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Default

anyone please?
Reply With Quote

  #3  
Old 06-26-2008, 06:11 PM
battlemac battlemac is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Default

please anyone?
Reply With Quote

  #4  
Old 06-26-2008, 06:54 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 15,984
Default

The Mpio is the closest 1 right now, then there's the iRiver W7 coming. Another disappointment IMO. Really there aren't many great choices on the horizon so I can't give any recommendations right now. As for the Toshiba V41/V81 they are Japanese ONLY - no dice.

Reply With Quote

  #5  
Old 06-27-2008, 02:00 AM
battlemac battlemac is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Default

Really? Where did you see it say Japanese? I saw one on a google store and it looked like it was in english.
Reply With Quote

  #6  
Old 06-27-2008, 05:25 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 15,984
Default

Quote:
Originally Posted by battlemac View Post
Really? Where did you see it say Japanese? I saw one on a google store and it looked like it was in english.
They've stated that the English is for the song info, that's all - rest is Japanese. I can't for the life of me remember where I saw the info - sorry.
Reply With Quote

  #7  
Old 06-27-2008, 04:13 PM
battlemac battlemac is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Default

Is it possible to install English firmware like off the T400 the V series that came here or the S-model??
Reply With Quote

  #8  
Old 06-27-2008, 09:17 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 15,984
Default

I'm all outta' answers - I hope someone can help you but I'm not sure anyone here has experience w/that. I may be wrong (I HOPE I am) so be patient.
Reply With Quote

  #9  
Old 06-29-2008, 09:55 PM
battlemac battlemac is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35
Default

alright so anyone know?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.