android
  #1  
Old 05-31-2008, 02:02 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default Need help getting a copy of the S61X FW

My player bricked and I need a copy of the firmware for the NWZ-S61X series. Any help providing a link to a download would be GREATLY APPRECIATED!!!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-01-2008, 06:43 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

This SuXX!! Now I guess i'll have to try & contact Sony. The only prob is the serial # on the back is off and I can't get to the numbers in the unit - oh. well.

EDIT: Contacted Sony & the unit is now running - though it really had nothing to DO w/Sony. They wanted me to reformat the unit using windows explorer BUT the S618 does not show up as a drive letter. Apparently, draining the battery & going imto the settings & reformatting the unit w/the on board formatter in the device allowed the player to work. I really hope it acts as a cure but I'm kinda' doubtful on this one.

Last edited by The DarkSide; 06-02-2008 at 06:28 AM.
Reply With Quote

  #3  
Old 06-01-2008, 07:34 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

DEAD!!! - Sony NWZ-S618/R.I.P.

Last edited by The DarkSide; 06-02-2008 at 06:28 AM.
Reply With Quote

  #4  
Old 06-03-2008, 05:06 AM
ksh9394 ksh9394 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Default

have u try Sony website for the firmware??
Reply With Quote

  #5  
Old 06-03-2008, 07:16 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

Quote:
Originally Posted by ksh9394 View Post
have u try Sony website for the firmware??
yup, even called and they couldn't help - it's DEDED!!! (Deaded!!! - LOL)
Reply With Quote

  #6  
Old 06-16-2008, 09:45 AM
dmistry dmistry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 25
Default Firmware for NWZ-S61XF

Hi, I may be able to help as I have found a firmware version 1.01 for the NWZ-S61X series. It is from Sony Japan, which is slow so it is now on my rapidshare.com account.

http://rapidshare.com/files/122855242/NW-S610_V1_01.exe

this is the link, it is about 16mb
Reply With Quote

  #7  
Old 06-16-2008, 02:10 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

Quote:
Originally Posted by dmistry View Post
Hi, I may be able to help as I have found a firmware version 1.01 for the NWZ-S61X series. It is from Sony Japan, which is slow so it is now on my rapidshare.com account.

http://rapidshare.com/files/122855242/NW-S610_V1_01.exe

this is the link, it is about 16mb
Welcome to ABi and thanks. I recently got rid of the player (my son's friend said he'd tinker with it) so I really can't try this and tell you the results. Once again though, THANKS!!!
Reply With Quote

  #8  
Old 07-30-2008, 08:58 PM
grumpy2906 grumpy2906 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by dmistry View Post
Hi, I may be able to help as I have found a firmware version 1.01 for the NWZ-S61X series. It is from Sony Japan, which is slow so it is now on my rapidshare.com account.

http://rapidshare.com/files/122855242/NW-S610_V1_01.exe

this is the link, it is about 16mb
Hi, did you instal it ?
What's new ??

Thanks.
Reply With Quote

  #9  
Old 07-31-2008, 03:18 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

No, my S618 is LOOOOONNNNGGGG gone, thanks for asking. And WELCOME to ABi grumpy!!!
Reply With Quote

  #10  
Old 07-31-2008, 03:42 AM
jegtar jegtar is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 9
Default

I will try it, I am downloading now. I am hoping this will fix mine.
Reply With Quote

  #11  
Old 07-31-2008, 03:53 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

Quote:
Originally Posted by jegtar View Post
I will try it, I am downloading now. I am hoping this will fix mine.
Welcome to ABi, and good luck! Please keep us posted.
Reply With Quote

  #12  
Old 07-31-2008, 04:59 AM
jegtar jegtar is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 9
Default

I can't get it to work. It keeps telling to connect a device but I have it connected. It is showing up in explorer and j. river but for some reason the FW updater don't see it.
Reply With Quote

  #13  
Old 07-31-2008, 04:53 PM
grumpy2906 grumpy2906 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Default

Hi,

what i want to know is:

what's new in this firmware ?

since it comes from a Japanese web site, is it for canadian players ?

is there a risk that the player changes it's language for Japanese only ?

Thanks guys
Reply With Quote

  #14  
Old 08-01-2008, 05:34 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

If it's the Japanese firmware (I didn't check myself as my player is long gone at this stage) it will NOT work w/the non-ATRAC and non/Japanese players. That's probably the reason it's not recognizing the player. They are not cross-compatible. And, there is NO workaround. Time to RMA that sucka'!!!
Reply With Quote

  #15  
Old 08-01-2008, 03:39 PM
grumpy2906 grumpy2906 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by nywytboy68 View Post
If it's the Japanese firmware (I didn't check myself as my player is long gone at this stage) it will NOT work w/the non-ATRAC and non/Japanese players. That's probably the reason it's not recognizing the player. They are not cross-compatible. And, there is NO workaround. Time to RMA that sucka'!!!
Hi, thanks for the answer.
Mine works just fine, it's just i dont want to brick-it if i install the new firmware.

It looks like nobody installed it.

Thanks anyway.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:12 AM.