android
  #1  
Old 08-11-2008, 05:39 PM
Spyder Z 15 Spyder Z 15 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Default Insignia Pilot video playback skips ahead

I just bought an Insignia Pilot 8GB last week and loaded a couple of wmvs on it through windows media player. The videos look great, but my problem is that after a couple of minutes it skips to the next video. If I push the back button, it'll go to the previous vid where it left off? Has anyone else had this problem and is there anyway for me to fix it? Or should I just learn to deal with it?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-11-2008, 09:44 PM
Spyder Z 15 Spyder Z 15 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Default

Well it's not just video. I was listening to Adam Sandler's "Whitey" which is a little over 10 minutes long and just past 4 minutes it skipped ahead.
Reply With Quote

  #3  
Old 08-11-2008, 09:44 PM
dhartsoc dhartsoc is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 77
Default

I think you may have to convert the WMWs through the Insignia ArcSoft software, or an equivalent.

Someone should come along and give you a definitive answer.

Dana
Reply With Quote

  #4  
Old 08-12-2008, 03:01 PM
Spyder Z 15 Spyder Z 15 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Default

Looks like I'm not the only one.
http://www.anythingbutipod.com/forum...9&postcount=12
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.