android
  #1  
Old 09-08-2008, 03:53 PM
Hillshum's Avatar
Hillshum Hillshum is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Utah
Posts: 91
Default 2gb µSD always shows up in WMP as new device?

I have and e260v2 and a 2gb SanDisk µSD card. I sync with Windows media 11 and the sd always comes up as a new device. The internal mem comes up the same--WMP remembers it and syncs my playlist that have changed. What could be causing this? Is it a 'normal' problem?
__________________
"We write lousy programs for a living, and make awesome DAP firmwares as a hobby"
-Linus Nielsen Feltzing, Rockbox Co-Founder and Developer.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-08-2008, 06:30 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

I think it is normal issue from WMP, but since I do not have use WMP that much, I do not for sure.
Reply With Quote

  #3  
Old 09-09-2008, 11:54 AM
Hillshum's Avatar
Hillshum Hillshum is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Utah
Posts: 91
Default

I need to use MM. That solves it right?
__________________
"We write lousy programs for a living, and make awesome DAP firmwares as a hobby"
-Linus Nielsen Feltzing, Rockbox Co-Founder and Developer.
Reply With Quote

  #4  
Old 09-09-2008, 02:57 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

I am not sure since I have not got this issue.
Reply With Quote

Reply

Tags
e200, µsd

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:19 AM.