android
  #1  
Old 11-20-2008, 12:45 PM
quartercirclebak quartercirclebak is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default Vision M got wet, but...

Hey guys,

My Vision M tumbled into a sink full of water yesterday. I thought it was completely fried, but after a little while, it started to work fine, but only while plugged in. It even works with the battery removed completely. Unfortunately, the charging icon doesn't show when it's plugged in, only the plug icon. Thus, I've narrowed the problem down to either the battery or the motherboard. Does anyone else have an idea of which one it could be before I blow some money on a battery? Thanks...
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-20-2008, 01:37 PM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Welcome quartercirclebak. It sounds like you just need a new battery due to it getting wet. I would look ingot getting a replacement OE battery. See here.

These should also help:
Here is the ABI disassembly guide.
Here is a video of a disassembly.
Here is a YouTube video of replacing the battery
Here is another YouTube video of replacing the battery
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:44 AM.