android
  #1  
Old 09-16-2008, 07:06 PM
remixedcat's Avatar
remixedcat remixedcat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 295
Angry SMC not converting (sansa fuze)

I have all the required codecs using k-lite codec pack.

I Just get a message saying the conversion failed, but no reason.

I am trying to convert two AVI files.

I have QT as well and the sansa is connected

I have the intervideo branded SMC.

I just noticed all these sentances started with I LOLz! :P
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-16-2008, 07:10 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Are you using the latest version of SMC?
Reply With Quote

  #3  
Old 09-16-2008, 09:10 PM
remixedcat's Avatar
remixedcat remixedcat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 295
Default

yeah the latest version that I got off this website. the one that has the intervideo brand and not the arcsoft one. if that helps.
Reply With Quote

  #4  
Old 09-16-2008, 10:36 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

I do not remember which one was what, but here is the latest one from Sandisk: http://mp3support.sandisk.com/downloads/smc-4.236.exe
Reply With Quote

  #5  
Old 09-17-2008, 03:42 AM
remixedcat's Avatar
remixedcat remixedcat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 295
Default

Yep that's the one I have. I could try a reinstall..... I'll see what happens.
Reply With Quote

  #6  
Old 09-17-2008, 04:56 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Yep, please try installing. If that does not work, try reinstalling QuickTime. For some reason, it uses Quicktime for the e200, but I am not sure about the Fuze tho.
Reply With Quote

  #7  
Old 09-17-2008, 05:48 AM
remixedcat's Avatar
remixedcat remixedcat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 295
Default

would getting QT alternative work if the QT stuff fails? just a thought.
Reply With Quote

  #8  
Old 09-17-2008, 03:42 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Yes, it should, but I have tried it and had not so good luck with the older versions.
Reply With Quote

  #9  
Old 12-02-2008, 05:23 PM
SBMongoos's Avatar
SBMongoos SBMongoos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 423
Default

Quote:
Originally Posted by remixedcat View Post
would getting QT alternative work if the QT stuff fails? just a thought.
I'm having the same issue. You get this figured out? Odd thing is I can get the current version of SMC (4.256) to work with the e270 but inconsistent with the Fuze. Have a current version of WMP, K-Lite, QuickTime (v7 maybe) and forgot a couple of other things that Sandisk recommended on their forum.
Reply With Quote

Reply

Tags
converting failed, error, fuze, smc

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:25 PM.