android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #37  
Old 01-22-2009, 08:10 AM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Quote:
Originally Posted by LM09 View Post
Due to my experience with the firmware (1.04.08) update I can not recommend it. Before the update my videos played perfectly on my unit, after the update the video starts off fine but then as it continues or if one decides to fast forward the image and voice go out of sync. This is just so very annoying and frustrating.
This is the progressive sync issue that the new Zen and Zen X-Fi suffers from regardless of which firmware is installed. Are you certain that you did not have this problem before upgrading to this firmware version?

Quote:
Originally Posted by LM09 View Post
1)Anyone have a suggestion on how I can solve this problem?
See this thread for more information.

Quote:
Originally Posted by LM09 View Post
2)How I can uninstall the latest firmware and go back to the previous one?
Boot into Recovery Mode and select the Reload firmware option. Then, when prompted, connect to the computer and execute the firmware version you would like to install.
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.