android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen Vision:M

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-24-2009, 09:34 AM
tehsn1p3r tehsn1p3r is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Default "Your Player is Not Connected" Firmware Problem

Well, first of all, hello.

As suspected, I come in need of help with my Zen Vision M: 30GB. You see, as of late, it's been giving me problems. Apparently, the hard drive got corrupted awhile back, and I couldn't do as much as format the disk in recovery mode (Hard Drive Error). So this morning, I decided to turn it on, and it actually reformatted! However, awhile back I deleted the firmware, and need to reload it.

Now, I have the latest version on my desktop, but I'm getting the "please connect your player error" when I try to load it, even though it is very much plugged in. The computer recognizes it just fine, too.

I searched through some older threads and found that resetting the MTP drivers hasn't worked to remedy the problem.

Other information:
Running on XP
Windows Media Player 11 is installed
I have the original discs, and the Creative software is installed
The player has been cleaned up, reformatted, and "firmware-begone-'d" several times
The original Hard Drive is still in it

Thanks!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:25 PM.