android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen Vision:M

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #3  
Old 01-24-2009, 02:59 PM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Quote:
Originally Posted by tehsn1p3r View Post
Now, I have the latest version on my desktop, but I'm getting the "please connect your player error" when I try to load it, even though it is very much plugged in. The computer recognizes it just fine, too.
Try uninstalling WMP11 (and it's runtimes) and revert back to MMP10.

Quote:
Originally Posted by tehsn1p3r View Post
I have the original discs, and the Creative software is installed
This would be the first step I would do; uninstall all Creative software.

Quote:
Originally Posted by GuybrushThreepwood View Post
The firmware resides on the hard disk and, when you format it, the player can't be recognized because a firmware isn't loaded.
When you do a Format, the firmware is not erased due to the firmware being stored on a seperate partition from the data. Only a Reload Firmware will erase the firmware installed.
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:12 AM.