android
  #1  
Old 07-25-2008, 11:39 AM
Kikanue's Avatar
Kikanue Kikanue is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Canada
Posts: 34
Default Emodio and Vista

I got my new laptop and it has Vista Home Premium x64. I can not get Emodio to load. Has anyone been able to get Emodio to work on a 64-bit operating system?? Or should I try to use Samsung Media Studio??

Thanks in advance...
__________________
Current:
White Samsung P2 4GB - Firmware Bluewave 5.08 KR
JVC Gummy Earbuds
Old:
Creative Zen V 1GB - Creative EP-480 Earbuds
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 07-28-2008, 12:38 AM
Kikanue's Avatar
Kikanue Kikanue is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Canada
Posts: 34
Default

bump

Please Help
__________________
Current:
White Samsung P2 4GB - Firmware Bluewave 5.08 KR
JVC Gummy Earbuds
Old:
Creative Zen V 1GB - Creative EP-480 Earbuds
Reply With Quote

  #3  
Old 09-21-2008, 07:18 PM
laoxtacy laoxtacy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Default

i have the exact same problem. EmoDio and Samsung Media Studio won't work for me
Reply With Quote

  #4  
Old 09-28-2008, 10:59 PM
Lord Froad Lord Froad is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: California
Posts: 103
Default

It works great on vista, but may not work on 64-bit.
Reply With Quote

  #5  
Old 03-17-2009, 10:12 AM
reekon reekon is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 10
Default

I'm running EmoDio on Vista Ultimate 64-bit, it works OK but has parts missing - Datacasts doesn't show at all in it.
Reply With Quote

Reply

Tags
emodio, vista, x64

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.