android
  #1  
Old 03-24-2009, 04:16 PM
simplyme simplyme is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Default Major Problem

My player has been on the blink for a while now...randomly resetting itself and such. Today I plugged it in and noticed that it wasn't being recognised. Thought I'd solved it as there was no longer an error message in Device manager, but its not being recognised in WMP or Creatives own software. Also, it not longer has the firmware and is stuck in recovery mode because the computer won't detect the player for me to install new firmware. Any ideas how to solve this mess?

EDIT:

Finally managed to figure out how to sort it. All it took was a complete uninstall of the Creative software and a computer restart...plugged in the player and it was completely recognised so I could install the firmware update. Success! Tho, the computer is a bit iffy at recognising it now and then but that seems to be sorted by using the install disc to update the hardware. How time consuming...wish I'd known this solution to begin with. At least I have my player back

Last edited by simplyme; 03-24-2009 at 06:51 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:37 AM.