android
  #1  
Old 04-26-2009, 10:56 PM
Brandito Brandito is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Default Fuze and Win7 Device Stage

is anyone's fuze working with device stage in win7? i just tried mine and it's a no go, i do get a picture of the fuze in devices and printers, but no icon in my task bar, no device stage window with options.

i'm on build 7100.

wondering if it's just lacking in this build for some reason. it's not working on either my laptop or desktop both running 7100.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-26-2009, 11:54 PM
DPyro DPyro is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 29
Default

Just tried it, and it doesn't work for me either. It apparently did work at one point though, as you can see here. It's also listed as a supported device.

EDIT: I'm running the 64-bit version of Win7 so it might not be compatible yet. Might have to try the 32-bit version.

Last edited by DPyro; 04-27-2009 at 12:12 AM.
Reply With Quote

  #3  
Old 04-27-2009, 12:43 AM
Brandito Brandito is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Default

i have more options in msc mode than mtp.

also using 64bit.

who knows, maybe sandisk just needs to update it.
Reply With Quote

  #4  
Old 04-27-2009, 09:12 AM
williamtsims's Avatar
williamtsims williamtsims is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nevada, USA
Posts: 103
Default

It works on my 32bit version. Build 7000
Reply With Quote

  #5  
Old 04-27-2009, 11:55 AM
Brandito Brandito is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Default

so it's either a 64bit thing for now, or something changed in build 7100.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:21 AM.