android
  #1  
Old 05-18-2009, 04:33 PM
FeelinLucky7 FeelinLucky7 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 98
Default Where can I buy a 8 gb V2 Fuze on the Internet?

OK I just screwed up the headphone jack on my 8 gig V1 Fuze and am looking to replace it asap with a V2!

Where is the best place online to purchase a 8gb Fuze V2?

I should also add that I am looking for a good price!

I want to order it tonight so please respond asap so that i can maybe get it shipped to me this week!

Thanks fellas!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-18-2009, 08:46 PM
epithetless's Avatar
epithetless epithetless is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, Mass
Posts: 1,617
Default

Honest answer? The only way to guarantee you're getting a v2 Fuze is to open the packaging, turn on the player, and check the firmware version. Sorry, but Sandisk hasn't been consistent enough in their packaging or casing to trust any surface clues. If you're stuck buying blind on the internet, you'll likely have to purchase one used from a seller who can confirm the firmware version (via ebay, for example).
Reply With Quote

  #3  
Old 05-18-2009, 08:47 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Why would anyone want a V2 Fuze when Rockbox for the V1 is nearing its completion?
Reply With Quote

  #4  
Old 05-19-2009, 12:28 AM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by dfkt View Post
Why would anyone want a V2 Fuze when Rockbox for the V1 is nearing its completion?
And for those not interested in Rockbox, why would you care which version it was? Aren't the different FW's set up to operate the same way?
That said, my Fuze is a V1, and I am considering RB.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #5  
Old 05-19-2009, 09:00 AM
FreeZ5's Avatar
FreeZ5 FreeZ5 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Niagara Region, Ontario, Canada
Posts: 2,514
Default

Quote:
Originally Posted by dfkt View Post
Why would anyone want a V2 Fuze when Rockbox for the V1 is nearing its completion?
Gives them something to complain about?
Reply With Quote

  #6  
Old 05-19-2009, 09:09 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

I was just kidding of course, and not everyone might be interested in Rockbox... but yeah, there should be no discernible difference for the end user between a v1 and v2 Fuze, AFAIK. I guess Sandisk just switched suppliers or found cheaper parts to manufacture for the v2, thus a change in the firmware. Just a guess though.
Reply With Quote

  #7  
Old 05-19-2009, 02:33 PM
FeelinLucky7 FeelinLucky7 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 98
Default Any Fuze is Better Then no Fuze at All!

I was affraid that would be the case and that explains why I was unable to find a 8gb fuze v2 through google! Oh well!

Does the FW for the V2 start with a different number or something like that?

I already ordered it and I know I will be happy with either or! But I did read somewhere on this forum i thought that the V2 is less glitchy and the sq is a smidge better! Really this was the only reason i asked! But all is well any Fuze is better then no fuze at all!
Reply With Quote

  #8  
Old 05-19-2009, 02:57 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by FeelinLucky7 View Post
Does the FW for the V2 start with a different number or something like that?

I already ordered it and I know I will be happy with either or! But I did read somewhere on this forum i thought that the V2 is less glitchy and the sq is a smidge better! Really this was the only reason i asked! But all is well any Fuze is better then no fuze at all!
Yes....it starts with a "2"
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #9  
Old 05-19-2009, 03:15 PM
FreeZ5's Avatar
FreeZ5 FreeZ5 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Niagara Region, Ontario, Canada
Posts: 2,514
Default

Quote:
Originally Posted by FeelinLucky7 View Post
But I did read somewhere on this forum i thought that the V2 is less glitchy and the sq is a smidge better! Really this was the only reason i asked! But all is well any Fuze is better then no fuze at all!
I'm a very regular reader of these forums, especially on the Clip and Fuze. I don't recall any complaints about the V2 firmware. But then my memory isn't as good as it used to be.

Steve
Reply With Quote

  #10  
Old 05-19-2009, 03:38 PM
Enigmatic Enigmatic is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by FeelinLucky7 View Post
But I did read somewhere on this forum i thought that the V2 is less glitchy and the sq is a smidge better!
I have both versions. You will not go wrong with either version. But as other posters have already mentioned, the advantage of version 1 is Rockbox in the future.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.