android
  #1  
Old 01-02-2009, 09:23 AM
netvaibhav netvaibhav is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Default Player doesn't startup after 1.72 upgrade

I was having 1.20 firmware. I downloaded the 1.72 firmware from Samsung website.
I am using Linux OS on my computer, and I transferred the SYSDATA.bin and MUON.ROM files using mtp-senfile command. The files transferred successfully. After I unplugged the USB and started my YP-T9J, it showed an upgrading firmware message, and them turned off in a few seconds.
Now whenever I try to start the player, only "SAMSUNG" is seen on the screen for few seconds, and then it turns off again.
Please please help!! Can this be recovered?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-21-2009, 08:14 PM
dhp1161's Avatar
dhp1161 dhp1161 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 61
Default

i have vista and i didnt really do anything
but for some reason when i turn it on, all it says in the SAMSUNG like you said and nothing else
furthermore, my computer does not recognize it
if anyone has the same problems i would like a solution to this as well
thank you
Reply With Quote

  #3  
Old 06-21-2009, 10:38 PM
netvaibhav netvaibhav is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Default

My problem was solved after doing a low level format (this erases all data!). See the sticky thread which explains how to do the same. After low level format you HAVE to keep ready the SYSDATA.bin and MUON.ROM files for transferring to the device (since the system files are also erased).
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.