android
  #1  
Old 04-11-2009, 06:31 PM
tojusandra tojusandra is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default change korean La fleur to bestbuy

hi guys,I'm having a difficult time.I bought a samsung t10 at besbuy and it came with the bestbuy firmware.I changed it to the Korean firmware La Fleur two weeks ago.Everything was going well until yesterday,my samsung t10 froze for nothing.I pressed the reset button and it now works well.
My problem is that I 'd like to return my samsung to bestbuy and I need to put back the bestbuy firmware but I don't know howto do it .Could someone help me?Please.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-12-2009, 04:04 AM
david432111 david432111 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 87
Default

Just download the bestbuy firmware, follow the guide użou used before and when you are supposed to do something with the korean firmware you use the bestbuy firmware instead.
__________________
Mp3 Players:
Samsung T10

(N
okia 5800)
Headphones:

Sound Magic PL-30
Reply With Quote

  #3  
Old 04-19-2009, 05:07 PM
kamilloi kamilloi is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default

HI one question
What are diferent in bestbuy firmware ?
Somethink better?
Reply With Quote

  #4  
Old 04-21-2009, 05:24 AM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by kamilloi View Post
HI one question
What are diferent in bestbuy firmware ?
Somethink better?


No usless DRM only for the USA, most go from Bestbuy to MSC..
Reply With Quote

  #5  
Old 05-26-2009, 10:18 PM
Fy0 Fy0 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default hi there

Quote:
Originally Posted by tojusandra View Post
hi guys,I'm having a difficult time.I bought a samsung t10 at besbuy and it came with the bestbuy firmware.I changed it to the Korean firmware La Fleur two weeks ago.Everything was going well until yesterday,my samsung t10 froze for nothing.I pressed the reset button and it now works well.
My problem is that I 'd like to return my samsung to bestbuy and I need to put back the bestbuy firmware but I don't know howto do it .Could someone help me?Please.

Do u mind tellin me how to change the bestbuy firmware to korean cuz im having hard time with this whole thing , i heard something abt hackin or something but becuz i hav no knowledge on hacking, i m having trouble, & i dont want to mess up so i was hoping mayb u could help me or quick explaination or somethin :]
Reply With Quote

  #6  
Old 08-13-2009, 07:48 PM
Roseladay123 Roseladay123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default thanks

Frankly to say, I like where this thread is very interesting to discuss.






comparatif simulation assurance vie multisupport - simulation assurance vie ! Les sites de simulation assurance viecomparatif simulation assurance vie multisupport
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.