android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Samsung > Samsung T10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-11-2008, 09:35 AM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default check out my T10 video converter / youtube downloader

Self install version can be found here:
http://download.videohelp.com/KissEnc/


Still in beta stages so please backup you files before using. I've already conducted 100's test encodes without problems but I cannot guarantee that our friend Murphy will not strike.

2 new features -
Added: a utube downloader
Added: Samsung SVI preset
Added: WPD file transfer option

1.
MSC T10 users:
a. Select Samsung SVI preset
b. Select Windows Portable Devices Tab
c. Select MSC
d. Browse to your T10 Video folder


MTP T10 users:
a. Select Samsung SVI preset
b. Select Windows Portable Devices Tab
c. Select MTP
d. Click Detect
e. Select T10
f. Select your Video folder

2.Browse to the folder where you keep your media files or paste an youtube URL into source box i.e.: "www.youtube.com/watch?v=6gmP4nk0EOE"
3. Click refresh
4. Start

Last edited by slmnow; 05-12-2009 at 11:14 AM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-13-2008, 08:16 AM
Gatone's Avatar
Gatone Gatone is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Lodi - Italy
Posts: 51
Default

GREAT job dude
Reply With Quote

  #3  
Old 09-13-2008, 10:35 AM
56ghk 56ghk is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Default

cool xD :P
Reply With Quote

  #4  
Old 09-13-2008, 06:23 PM
dieingbreed dieingbreed is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 26
Default

i dont understand waht uv created, what is it and what does it do?
Reply With Quote

  #5  
Old 09-14-2008, 09:42 AM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by dieingbreed View Post
i dont understand waht uv created, what is it and what does it do?
many uses but one new use is:

it downloads, converts then sends youtube videos to your device . still in beta stages though.
Reply With Quote

  #6  
Old 09-14-2008, 10:43 AM
xsobx xsobx is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Thumb Up

Nice, super job, work fine for me.
Reply With Quote

  #7  
Old 09-14-2008, 11:03 AM
HKboy's Avatar
HKboy HKboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 61
Default

It works, now I know I can't ctrl + v the youtube link in there =/
__________________
All my words and deeds will help, honestly... I think... Or not... maybe... Yes it is!!!........ (or not)
Reply With Quote

  #8  
Old 10-25-2008, 07:47 PM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Link to new version :
http://download.videohelp.com/KissEnc/KissEnc2008r042.7z


Self install version can be found here:
http://download.videohelp.com/KissEnc/

Last edited by slmnow; 10-26-2008 at 08:32 AM.
Reply With Quote

  #9  
Old 11-03-2008, 07:45 AM
japankobe japankobe is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 9
Default

does it work on t9?
Reply With Quote

  #10  
Old 11-04-2008, 10:57 AM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by japankobe View Post
does it work on t9?
yes. should work with all YEPP players

make sure you get version 2008.R04.3

http://download.videohelp.com/KissEnc/
Reply With Quote

  #11  
Old 05-12-2009, 11:14 AM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Posted a new version last night
Reply With Quote

  #12  
Old 08-20-2009, 03:19 PM
MP3player MP3player is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Cool KissDejaVu can't upload video files to my T-10.

Hi Slmnow !
Your software KissDejaVu works fine converting video file to samsung .svi format, but I can't upload automatically the file converted to my player (YP-T10 - firmware 3.06).

Do you have any hints for this bug ?

Franky
Reply With Quote

  #13  
Old 08-20-2009, 06:17 PM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by MP3player View Post
Hi Slmnow !
Your software KissDejaVu works fine converting video file to samsung .svi format, but I can't upload automatically the file converted to my player (YP-T10 - firmware 3.06).

Do you have any hints for this bug ?

Franky
The problem may be the sequence.

Try this


1st
Setup the WPD panel.

Check Device by Clicking "i"; You should see the Model info the the message box.



2nd
Locate the file



3rd
Select the file
Reply With Quote

  #14  
Old 08-20-2009, 10:55 PM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

I have tried this with my MSC Firmware, I select the T10 file path but all I get is a few seconds of the video.


I do get the Full video in the output download path, but not the T10.


Also what is the Save button for..?

Thanks
Reply With Quote

  #15  
Old 08-21-2009, 07:08 AM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by zipdisk View Post
I have tried this with my MSC Firmware, I select the T10 file path but all I get is a few seconds of the video.


I do get the Full video in the output download path, but not the T10.


Also what is the Save button for..?

Thanks
The 'Save' button will update the active preset with the selected MSC or MTP settings.

I'll look into the video length issue and report the fix or findings here.

Thanks
Reply With Quote

  #16  
Old 08-21-2009, 11:05 AM
MP3player MP3player is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Default YES .....

slmnow, GREAT NEWS !!!!

It works just like eating a piece of cake now.

Thank you,

Franky

P.S.: How to download you-tube video? Any work around update at the time.
Reply With Quote

  #17  
Old 08-21-2009, 02:27 PM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by MP3player View Post
slmnow, GREAT NEWS !!!!

It works just like eating a piece of cake now.

Thank you,

Franky

P.S.: How to download you-tube video? Any work around update at the time.
yea. You can either download the patch from the website or you can do this:

1 - while Holding Down CTRL + ALT left click on the Cancel button.

2 - an input box will appear.

3 - paste in field

4 - click 'OK'

uTube Downloading is back.


Last edited by slmnow; 08-21-2009 at 02:53 PM.
Reply With Quote

  #18  
Old 08-22-2009, 04:33 AM
MP3player MP3player is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Default

Sorry slmnow,
but when I hold down CTRL + ALT left click on the Cancel button the TASK MANAGER window appears to me.
I also used the patch but a pop-up windows ask me to insert a file in the source list but I did not succeed.

What I'm doing wrong?


Franky
Attached Images
File Type: jpg Image1.jpg (66.8 KB, 3 views)
Reply With Quote

  #19  
Old 08-22-2009, 10:02 PM
slmnow slmnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by MP3player View Post
Sorry slmnow,
but when I hold down CTRL + ALT left click on the Cancel button the TASK MANAGER window appears to me.
I also used the patch but a pop-up windows ask me to insert a file in the source list but I did not succeed.

What I'm doing wrong?


Franky
It's not you. Seems that uTube changed their url structure recently. Once i figure out what's going on I'll post the fix.
Reply With Quote

  #20  
Old 08-22-2009, 10:57 PM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by slmnow View Post
The 'Save' button will update the active preset with the selected MSC or MTP settings.

It comes up with "Are you sure you want to save settings to 'Samsung SVI' ?

So I am puzzled in were its saving the settings.?

I'll look into the video length issue and report the fix or findings here.

Thanks
The T10 Video folder only ever gets a 782K SVI file no mater what AVI file I pick to encode, But the normal Output Folder path has the full encoded video.

I notice that I get a Red dot thing with a ! in it after the encode.

Thanks
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:10 AM.