android
  #1  
Old 09-09-2009, 01:15 AM
woola woola is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default Copying Files to T10

Having probs getting my T10 to show up in Windows Explorer so I can copy firmware files to it. It shows up fine in Emodio but won't let me copy any firmware files over.

Can anyone tell me if I must install WMP10/11 to get Windows Explorer to see this rtard player? I really don't want WMP on my system as it hijacks all my filetypes and Media Player Classics context menu entries.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-09-2009, 12:23 PM
pybcu pybcu is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 93
Default

If you don't use MSC, and use that "rtard" operating system, then yes, you have to install WMP 10 or later.

From wikipedia
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol :
Windows Vista has built-in support for MTP. Support for Media Transfer Protocol in Windows XP requires the installation of Windows Media Player 10 or higher. Mac and Linux systems have software packages to support it.
For reflashing to MSC / UMS, see the sticky thread(s)
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.