android
  #1  
Old 10-14-2009, 05:17 AM
aarons510 aarons510 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 95
Default White screen on 4 GB Fuze

I just got a lot of non-working Fuzes today, with the intention of doing what I can with them while avoiding less important things (like cleaning my apartment).

Anyway, one of them appears to be in good physical shape but all I get is a white screen (or a black one when I disconnect it and turn it off). I tried holding the sliding power switch in the up (toward the screen) position for as much as 75 seconds, but still, when it's on, the screen is pure white regardless of what controls I fiddle with.

1) Can anybody suggest any other fixes that don't involve opening it up?

3) If there is a defective part, is it likely to be the LCD assembly or the main board? Are there any other separable components? (It's obviously not the battery!)

BTW, the firmware is V02.01.17A, according to the version.sdk file. (I only have access to MSC mode, since I'm on a pre-Intel Mac.)
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-14-2009, 05:30 AM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,409
Default

Came across a few threads over in the Sansa forums about the white screen in the 4 GB fuze. Most had to return the player but one I saw was able to fix the problem by formatting and updating the firmware. I would stay away from the new .28 version, it's buggy.
Reply With Quote

  #3  
Old 10-14-2009, 07:21 AM
aarons510 aarons510 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 95
Default

I downloaded the .26 version and installed it according to the instructions. And, according to the version.sdk file, the firmware has been updated.

Sadly, the screen is still white!

Any more ideas regarding my original questions?

BTW, I just posted a question in a new thread regarding the dead Fuzes I got in the lot I bought.

Last edited by aarons510; 10-14-2009 at 08:09 AM. Reason: Updated information.
Reply With Quote

Reply

Tags
fuze 4 gb, white screen

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:27 AM.