android
  #1  
Old 06-04-2009, 06:00 AM
randm randm is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11
Default zen mozaic /zen mozaic EZ300

Can anyone tell me the difference between the two, the zen mozaic 4gb is 60 on the creative site and the creative zen mozaic EZ300 4gb is 50 yet i can see no difference in the spec.I wrote to their support but they just sent me back the two links to the website. their support is abysmal.i have already bought the first one from pc world, but if i can get the same in an EZ300 for 10 less then i will return it. thanks for your help!!!!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-05-2009, 05:59 AM
BigSigh BigSigh is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: England
Posts: 89
Default

Taken from the EpiZenter review,

"The only difference between the EZ300 and the original is a new design. The new look is definitely sexier, but the lack of various shades of black and gray takes away from the whole mosaic aspect."

So presumably there is no difference in spec's. Also there is no 16GB version, no different colours!
Reply With Quote

  #3  
Old 06-05-2009, 08:32 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,038
Default

This usually helps: http://www.google.com/firefox
Reply With Quote

  #4  
Old 06-10-2009, 09:43 PM
burping_boy burping_boy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Default

the main difference is actually the msc capability of the EZ300.
the old mosaic is a mtp-only device, while the new EZ300 can be either msc or mtp.

now i'm wondering if the old mosaic can be flashed to the EZ300 firmware to make it msc, which in my opinion is much easier to use and more universal.
Reply With Quote

  #5  
Old 06-11-2009, 02:10 PM
joegod joegod is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by burping_boy View Post
the main difference is actually the msc capability of the EZ300.
the old mosaic is a mtp-only device, while the new EZ300 can be either msc or mtp.

now i'm wondering if the old mosaic can be flashed to the EZ300 firmware to make it msc, which in my opinion is much easier to use and more universal.

I agree with you about msc is more universal and easier to use.
Reply With Quote

  #6  
Old 06-17-2009, 12:18 PM
randm randm is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11
Smile

thanks for your help!
Reply With Quote

  #7  
Old 09-30-2009, 03:04 PM
Tiger-Heli Tiger-Heli is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by burping_boy View Post
now i'm wondering if the old mosaic can be flashed to the EZ300 firmware to make it msc, which in my opinion is much easier to use and more universal.
Does anyone know if this would work or has tried it?

I own the Mozaic and if it were MSC it would work with my car stereo, which it won't now, but I don't want to try it and brick it, and I REALLY don't want to try it and find out I also can't flash it back to the original firmware ....
Reply With Quote

  #8  
Old 11-05-2009, 09:42 AM
sunflowerturbine sunflowerturbine is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default

did anyone find out if this is doable? i like the look of the orginaal mozaic alot more than the ez300.
i will possibly have to replace my mozaic *weep weep* so i've been looking...
Reply With Quote

  #9  
Old 11-11-2009, 09:01 AM
combat_honey combat_honey is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Default

Are both the normal Mozaic and the EZ300 compatible with Zenses, allowing for Last.fm scrobbling?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:12 AM.