android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen X-Fi

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #2  
Old 12-26-2009, 09:29 AM
SamD SamD is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Ruoska View Post
Now a month ago it so happened that I was listening to something and it stopped all of a sudden. Screen goes black, backlight is still on and the green light at the side of the player too. When I reset the player it would start to rebuild the index and then blank again after 100%. Running the clean up routine from the recovery helped and it finally finished rebuilding the index.

If it was just once it'd be fine, but it's doing it almost every day now. And even the clean up option from recovery doesn't always help, it'll often take five times to complete the index rebuild. If I'm just listening to one audio book, which usually take more than a dozen hours to finish it'll be just fine but switching albums is a perilous task. Starting to play a new album is often the time the X-Fi blanks and I have to start doing the recovery grind.

Sounds like a hardware failure to me, but I'm asking just in case it happened to anyone else...so, how did you fix this? I'm not under warranty, bought it from eBay used.


I've had that problem frequently. The only solution that worked for me:
1) go in recovery mode choose Format all
2) in recovery mode choose Clean up
3) in recovery mode choose Reboot
4) reload the firmware using your computer
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:13 AM.