android
  #1  
Old 02-26-2010, 07:00 AM
VoodooNova VoodooNova is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default Album Art no showing up

Hey, this has been my only issue with the P3 so far. When transferring albums across either by drag or drop or synching through WMP the music goes across but when playing the music the album art doesn't show up either when it's in album view or the song view, except for a tiny number of albums.

It's only a small cosmetic problem but any thoughts?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-26-2010, 07:03 AM
Dreamnine Dreamnine is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: Scotland, EU
Posts: 3,225
Default

WMP is notorious for messing up album art.

First you should make sure all your files are tagged correctly - I use Mp3Tag: http://www.mp3tag.de/en/download.html Also, put your P3 in UMS(MSC) mode under settings.

Then make sure the art isn't bigger than 500 x 500. When you drag & drop it will show up perfectly.

Welcome to abi!

Last edited by Dreamnine; 02-26-2010 at 07:13 AM.
Reply With Quote

  #3  
Old 02-27-2010, 12:08 PM
VoodooNova VoodooNova is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default

So I need to meticulously go through album by album attaching album art to each album?

Happy days, cheers for the advice and thanks for the welcome
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:40 PM.