android
  #1  
Old 03-03-2010, 12:10 PM
Riguez Riguez is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Album/Cover Art doesn't show

Hello abipad community!

The problem is stated in the threadtitle.
I use Winamp for listening to music on my PC, and all my mp3s got covers, which show when I listen with Winamp.
But for some reason they don't show on the Zen Mozaic. :<
I tried it with Creative Centrale but even that didn't work out, and I can't add the covers manually either.

Any suggestions?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-04-2010, 11:26 AM
Riguez Riguez is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default

So I guess it's working now.
Turns out I had to put the music in my "Library" in the Creative Centrale first, and then transfer it onto the player.

Is there a less complicated way? There must be, this sucks pretty much :/

/and another thing: when the player is showing the picture, it's just kinda transparent, is there a way to change the opacity to 100% ?
Reply With Quote

  #3  
Old 03-05-2010, 07:37 AM
BigSigh BigSigh is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: England
Posts: 88
Default

If you hit the central button three times (if memory serves me correctly) the Album art shows. On the Now play screen it is only as a backdrop behind the Wallpaper.
Reply With Quote

Reply

Tags
album art, cover art, mozaic, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:09 AM.