android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #9  
Old 03-24-2010, 03:30 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,577
Default

Quote:
Originally Posted by dberter View Post
Hi all,

I'm new here; so I'd like to first thank everyone for their great work! Anyway, I just rockboxed my clip+. It seems to be working okay, except for the fact that I cannot connect it to my computer! When I plug it into the usb, nothing shows up. I can't add or manage my files at all. Does anyone know what's going on here? I've tried shutting down, restarting it while plugged in...I've tried just about everything, but my computer refuses to read it as an external drive.

Am I completely missing something here, or am I stuck with what's already on the clip+ until a fix comes out? Any help would be greatly appreciated. Thanks!
Did you try booting to the origional firmware (hold home buttone while booting) and once it's booted, try connecting.

Edit: BTW welcome to abi, but keep in mind there is a warning on the first post ...
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:34 AM.