android
  #1  
Old 04-16-2010, 03:46 AM
yourmomis88 yourmomis88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default Spinn unreactive?!

Hey guys!
I've had this SPINN for roughly 2 years now. I bought it in Korea and I've had it fixed twice because I cracked the screen, but that's besides the point.

My problem is is that the machine won't START. I haven't charged it in a while so I thought I'd plug it in but it won't even receive a charge. Occasionally, the screen will light up and then proceed to break up. In the end, the screen is just filled with vertical lines. I really need your help guys. I'm in the States right now so I don't know if returning it would be an option seeing as how it was purchased in Korea.

Any thoughts/ideas on what's going on with my love? I think I'm going to go crazy without my music!

Thanks!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-15-2010, 10:53 PM
Yega Yega is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
Default

the same happened to me and i fixed it quite easily
do you have a recharger that you put in the plugs?
if u do u put the gender thing in to the charger and put it on to your spinn, and then you put the charger in to a korean/australian electric converter or watever you call it cause korea's electric voltage is 220v and australia's is 240 so if u just plug it in it wont work
Reply With Quote

Reply

Tags
battery, brick, dead, no charge, spinn

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:40 AM.