android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen X-Fi2

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2010, 09:08 PM
melbe melbe is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
Unhappy Star Rating not woking - no stars are shown :-( - is it only me?

Hi, I already posted this in the creative forum, but here seem to be more active X-Fi2 Users :-) I love my Zen, but there is one really annoying Issue, I would like to know if I'm the only person with this problem.
Has anybody managed to make the star-rating of the files show up on the X-Fi2?
I am desperately trying to sync with WMP, Media Monkey, Creative Central...although I have the newest firmware, all tags properly set, no stars are shown on the X-Fi2 :-(
I'm kind of desperate, is there a solution?
Is it only me who is having this problem?

On the old X-Fi it worked .-( I was even able to snyc back the rating....how can this be?
Looking forward to any suggestions...regards!

melbe
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-22-2010, 03:18 AM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,079
Default

You mean that the ratings you have for the songs on your computer isn't transfered to the device?
I'm afraid I won't be of much help here since I don't use the rating feature on my computer nor on my X-Fi2.
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

  #3  
Old 05-22-2010, 03:36 AM
melbe melbe is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Habhome View Post
You mean that the ratings you have for the songs on your computer isn't transfered to the device?
I'm afraid I won't be of much help here since I don't use the rating feature on my computer nor on my X-Fi2.
Exactly. :-( All the files I transfer to the Zen appear to have no rating on the device. Although I can see in Windows Media Player, Media Monkey,...etc... that they are tagged with a star rating. I deleted all the ID3 Tags,recreated them properly using ID3v1, ID3v2 and both.Nothing. Even in Windows Explorer (I use Windows 7) I can see the ratings. The X-Fi2 seems not the retrieve the ratings from the ID3 Tag, when rebuilding the DB.

Thanks for your quick answer anyway!

I simply can't believe the the X-FI2 doesn't support ratings?
Its a shame, on the old X-Fi everything worked fine
Of course if you rate songs directly on the device they won't be synced back....

Has anybody else maybe any other suggestions?
Thanks a lot,
melbe
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:28 AM.