android
  #1  
Old 09-21-2010, 07:34 PM
nue nue is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 12
Default Volume and display issues

So I discovered to my happiness that the Fuze doesn't suffer from the same pitch issue that the Clip+ had. However, issues are abound regardless, though hopefully there are solutions for them this time.

The first one I have has to do with the volume. It seems that whenever I try to increase the volume, the Fuze starts skipping as it struggles to put out volume. The set volume from the get go is fine, which is roughly about halfway on the volume bar, and it continues to be so if I turn it down or return back to the original volume. The issue however, is when I try to increase the volume, and voila, skips galore. (Can't seem to replicate this anymore)

The other issue is a minor one, but it still drives me nuts. The display on the upper edge of the display is covering up the clock, play, and battery icon by about halfway.


I've dug around the forums a bit and looked through the settings vigorously but I am pretty sure these are easy fixes, it's just that I haven't found the solutions for them yet...

Last edited by nue; 09-21-2010 at 08:00 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-21-2010, 08:29 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,551
Default

The clip+ and fuze have the same pitch error (e.g. negligible).

The casing on the fuze typically does that to some extent. Theres not much you can do about it.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:41 PM.