android
  #1  
Old 11-24-2010, 07:46 PM
cc81602001 cc81602001 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 37
Default Charges for a few seconds and stops

So, I was out of luck and couldn't find a plug and accidently let my fuze die.

When I got home I plugged it in and let it charged, and I come back in 4 hrs and realized it hasn't gone up at all it's just an empty battery at the bottom but it still says connected. I therefore choose to disconnect it and see what's wrong it completely turns back on me I plug it back in a realize that the batter blinks as if it's charging and does for 30 seconds tops and then stops. It only charges again if I unplug the thing and replug it in.

What's wrong? Is the battery completely dead or what?

EDIT: Okay I played with a bit and I think it's either the wire or the connection because when I wiggle it it starts to charge again. Is there any way to see if it's one or the other?

Last edited by cc81602001; 11-24-2010 at 07:58 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-03-2010, 03:13 PM
Overlord Nadrian's Avatar
Overlord Nadrian Overlord Nadrian is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Belgium
Posts: 30
Default

Are you sure the battery icon isn't just acting up? Maybe the battery actually is recharging, but you can't notice because of the firmware bugging out.

EDIT: Fuck, seems like I misread the date of the topic. Oh well.
__________________
When the game is over, the king and the pawn go in the same box.

Last edited by Overlord Nadrian; 12-03-2010 at 03:28 PM.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:47 AM.