android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-06-2010, 09:41 AM
atomic atomic is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 45
Default Loading video on 32gb

HI,
Ok need info on what I am doing wrong? First just got a new zune. I like it. The HD radio was one of the main reasons for me. But I had these old videos that I had converted and were stored in a folder on desktop.

So when I told the zune to notice these folders in the settings, it went in and loaded them thus they played no problem. But now I went and tired to convert a video that I had and load it into my zune. These new videos were put in a different folder. I added this folder to the selections in the setting section on the zune software, but it did not see them. I do know that these new videos will play on my laptop.

I somehow got these videos into my collection, I then right clicked on the video and told it to sync with player. The player icon said loading and 1 new file added but I can not see them on my player? What is wrong or what did I do wrong? Are they just in my collection and still need to be added to player even when I had dragged it to player icon? I am not the most techie person in the world. I got to one point but cannont get them either loaded on player? Any suggestions. I am at work now. So probably might not be able to respond until later today for any comments.
appreciated
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:22 PM.