android
  #1  
Old 01-29-2011, 04:43 PM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 2,064
Default Max Pic Size

Hi guys,

I'm trying to avoid using the SMC, I rekon I can use a video converter i already have to convery vid files, but i can't find what the max picture file size (pixels or mbs/kbs) is. Anyone know?

Cheers,

Bruce
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-29-2011, 05:04 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

IMO video on the Fuze isn't worth the effort. I tried it 2 years ago when I got my first one, and never bothered again....lol. I'm sure someone will have an idea for you though.

If I remember right, the screen is 220x176....but I could be wrong.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #3  
Old 01-29-2011, 05:10 PM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 2,064
Default

yeh i think it just might be nice to throw a couple of pics of my kids on their thats all... I'm sure yer right, not really worth it tho.
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

  #4  
Old 01-29-2011, 05:12 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by BruceBanner View Post
yeh i think it just might be nice to throw a couple of pics of my kids on their thats all... I'm sure yer right, not really worth it tho.
Pics will work they can even be bigger than 220x176, and resized with just about anything.....I don't remember how big they can be though.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #5  
Old 01-29-2011, 05:16 PM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 2,064
Default

yeh i have sum working, i think 1000x1000 is maybe the limit, i'll find out, just trying to avoid the SMC software.
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

  #6  
Old 01-29-2011, 05:19 PM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,356
Default

video4fuze does pictures, video and can make playlists of music files transferred in MSC. No need for SMC at all. It's a must have if you keep the OF.
Reply With Quote

  #7  
Old 01-29-2011, 05:51 PM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 2,064
Default

Is video4fuze any good? I am trying to resist all types of video converting software, last time i tired handbrake it stuffed up 'things' so that MPCHC wasn't working (I use my pc as a HTPC for playing 1080p content).
Right now I have AVS Video Converter (bought) and I am very happy with it, although no presets for fuze it does have for sansa view and u can create yer own presets so i feel quite confident in creating a preset for sansa fuze through that app.
I know it seems weird but the less codec packs and softtware installed the better, it can be a NIGHTMARE when u add sumthing that makes other apps perform indifferently and trying to figure out whats wrong.
Right now everything is playing ball with one another so I try not to risk upsetting that.
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

  #8  
Old 01-29-2011, 07:26 PM
BruceBanner's Avatar
BruceBanner BruceBanner is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 2,064
Default

dw, i resized sum pics, they look pretty bad, same as the demo ones they supply preinstalled. It might actually play video better than displaying still pics lol.
__________________
____________
SOURCE: Xclef (gone) | Cowon X5(gone) | Cowon D2 (dead) | Sansaclip+ RB | Sansa ClipZip RB | Cowon i9+ (32gb) | Cowon C2 (4gb)
HPs: Soundmagic E10's | Hippo VB's | UE 600's | Superlux HD 668B | Superlux HD660 | Sony XBA3 | Sony XBA2VP
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:08 AM.