android
  #1  
Old 02-12-2011, 07:48 AM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default Xeroo.net Is Up and running

I thought that i would just like to let you guys know that xeroo.net is now updated with a new layout and it allows uploads now. I for one stopped checking the site awhile ago, but i recently checked just for the heck of it and it was updated.

Last edited by jbob182; 09-28-2011 at 09:17 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-12-2011, 09:52 AM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,079
Default

Ah yes, me and Xeroo discussed whether or not he should post about it here yet since everything still isn't 100% fixed, but the site is functional as it is. And he was worried about the self promotion being too big, I guess this solves that issue =P

Hope people will find it useful, especially since the site is linked on the X-Fi2 facebook page.

(One change I have suggested which has not been implemented yet is more linkback to ABi for support through the forums, but I believe that'll be done later)
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

  #3  
Old 02-14-2011, 02:26 PM
Brett_val's Avatar
Brett_val Brett_val is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Netherlands
Posts: 636
Default

Great to see it up and running again!

For feedback and bug reports, a link to the ABi thread would be nice though. But still it's a nice interface for all the apps.
__________________
this is a link to my personal homepage which I haven't
Reply With Quote

  #4  
Old 02-14-2011, 05:01 PM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,079
Default

If anyone have feedback or suggestions for Xeroo.net, send a PM to me and I can discuss it with Xeroo when I get the chance, I'm not sure how often he checks the forum.
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

  #5  
Old 03-06-2011, 08:20 AM
wilf wilf is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Default

it aint working, in the database nothing shows up
Reply With Quote

  #6  
Old 03-06-2011, 10:13 AM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,079
Default

Works fine for me... What OS and browser are you running?
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

  #7  
Old 03-06-2011, 11:03 AM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

It doesnt work for me ( it used to ). I tried the most popular browsers : Chrome , Firefox and Internet Explorer (rarely use). I am running it on a Windows 7 machine. The database window comes up but it doesnt retrieve any data.
Reply With Quote

  #8  
Old 03-06-2011, 04:43 PM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

Never mind, now it is working, he must have made some changes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit2.

I think i know why it sometimes worked for me and other times it did not:

When i use this link http://www.xeroo.net/ it works properly.

But when i use this link: http://xeroo.net/ it doesn't work properly.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit3. It seems that is was how my browser is redirecting, when i go there through a boomark it goes to

http://xeroo.net/#app=8db4&c273-selectedIndex=1

but it should be going to:

http://www.xeroo.net/#app=f47&c273-selectedIndex=1
Reply With Quote

  #9  
Old 12-15-2013, 06:06 PM
Kalle Kula Kalle Kula is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 39
Default some lost apps

Xeroo seams to be down since some time back.
At least one app isn't on this site and if anyone has the the time to put up some backup for that site here it would be nice
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:58 AM.