android
  #1  
Old 05-19-2011, 08:41 AM
JamesTD JamesTD is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Another Zen hard drive Issue.

Hi guys,
I know there have been heaps of threads on ZVM's with dead hard drives, and some come very close to matching by description, but not quite...

The situation is:
When I turn on the Zen with the hard drive attached, I get stuck at the 'ZEN' screen, I can boot into recovery mode with the drive attached, but I cannot run a scan disk.

But, when I turn on the device without the hard drive attached, I still get stuck at the 'ZEN' screen. And from what I have read, without any hard drive plugged in, the device should go straight to recovery mode.
Strangely, though, I cannot always turn off the device from recovery mode. I.e it will come up with the 'shutting down' dialogue, but nothing will happen.

I'm fairly sure the hard drive has died, but I'm wondering if there is another issue, such as a corrupt bootloader or 'Bios'.

Any help would be greatly appreciated, as I've had the Zen for 5 years, and I would love nothing more than to have it back.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:55 AM.