android
  #21  
Old 12-13-2010, 12:33 AM
surfer sam surfer sam is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Angry help!!!!!

why don't any of the apps i download form here work they are always empty or curpted can somebody help
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 12-13-2010, 08:05 AM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

What program are you using to extract them? i suggest 7-zip, a free program that gets the job done. What do you mean by curpted? like the zip wont extract?
Reply With Quote

  #23  
Old 12-18-2010, 02:04 AM
redhead2392 redhead2392 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default

i have the same problem please help me out i have no application folder on my zen x-fi2
Reply With Quote

  #24  
Old 12-18-2010, 06:11 AM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,081
Default

Quote:
Originally Posted by redhead2392 View Post
i have the same problem please help me out i have no application folder on my zen x-fi2
Do you have a firmware supporting apps? You need to have upgraded from the stock one, you will know if you can have apps by seeing an applications icon on the main menu. Check this first and report back.
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

  #25  
Old 12-25-2010, 04:32 PM
john0995 john0995 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Default

I have a problem with zen X-FI 2 the applications doesn't work anymore anything works it doesn't see it please help i thing that one root file is deleted of something
Reply With Quote

  #26  
Old 12-25-2010, 05:21 PM
john0995 john0995 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Default not valid content in applaication folder fix

i fix it, its easy when you start the zen press and hold MENU button and you get clean up, format all, and reboot, choice clean up and then reboot thats it
Reply With Quote

  #27  
Old 01-10-2011, 12:55 PM
Dewi Dewi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Netherlands
Posts: 1
Default

I have a problem too. I have downloaded the newest firmware as seen as I do have an application map when I'm just looking around on my X-Fi2. But when I want to place applications in the map on the computer, I do not have an application map. Anyone knows a solution? =)

*Edit: Already found it, I was looking at my memory card in stead of the MP4 player.

Last edited by Dewi; 01-10-2011 at 01:08 PM.
Reply With Quote

  #28  
Old 02-13-2011, 10:33 PM
0nxsty0 0nxsty0 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Default Can't install apps

I have tried downloading both the GTAriving Forward http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=54729 game app and also the guitar hero/tap hero game app and all I see is a small file when I open each of the folders. The GTA app gives me a "35 File" and I moved it to my zen to see if thats all I needed to play, but it doesnt show up at all in my player. It seems all of the xeroo.net apps appear on my player but not the few I've downloaded here at anythingbutipod. :/ Is there a special program I need to get this to work? Or am I doing something wrong?
Reply With Quote

  #29  
Old 02-14-2011, 09:45 AM
Redwolfhome's Avatar
Redwolfhome Redwolfhome is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 91
Default

Have you move the folder or have you move the content of the folder to your zen?
The right way is to move the folder on your player.
Can you see the app on your zen or not?
Reply With Quote

  #30  
Old 02-14-2011, 03:15 PM
Brett_val's Avatar
Brett_val Brett_val is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Netherlands
Posts: 636
Default

Quote:
Originally Posted by 0nxsty0 View Post
The GTA app gives me a "35 File" and I moved it to my zen to see if thats all I needed to play, but it doesnt show up at all in my player. It seems all of the xeroo.net apps appear on my player but not the few I've downloaded here at anythingbutipod. :/ Is there a special program I need to get this to work? Or am I doing something wrong?
That's not right, all the zipped apps contain one game folder with at least a main.lua file and an icon.png file in it (and maybe some other files and/or folders, depending on the app). The game folder will be recognized by the Zen as an application. - so extracting the ZIP to the application folder on the Zen should work.

Still, many users experience problems with unzipping and are getting weird files like you say, but in most cases using a different unzipping program (try 7-Zip or WinRAR) resolves that and then they are getting the normal game folder with the files in it.

Very weird why you don't have this issue with the ZIPs from xeroo.net, I can't test it myself because they all unzip fine for me (both Win7 tool and WinRAR).
__________________
this is a link to my personal homepage which I haven't
Reply With Quote

  #31  
Old 02-16-2011, 08:24 PM
0nxsty0 0nxsty0 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
Default

Ah I actually discovered that it was the archiver program I was using. I switched to 7-zip and I was able to see a folder rather than just a blank file. Thanks for the replies!
Reply With Quote

  #32  
Old 02-17-2011, 07:49 AM
Redwolfhome's Avatar
Redwolfhome Redwolfhome is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 91
Default

Mh always the same problem...
Reply With Quote

  #33  
Old 07-15-2011, 06:57 AM
FightWithTheYoung FightWithTheYoung is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Default

I know it's been said many, many times, but I really can't detect an applications folder. I've updated my firmware and I've reinstalled it, as suggested, but nope, still nothing. Does anyone have any idea what I might be doing wrong?
Reply With Quote

  #34  
Old 07-15-2011, 05:34 PM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,081
Default

Do you have the applications icon on your main menu? have you held home while starting it and done a cleanup?
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:28 PM.