android
  #1  
Old 08-03-2011, 02:12 PM
TheLittleGuy TheLittleGuy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 17
Default Is it possible to run android on R1?

The title says it all. I know the answer is probably no, but imagine if you could, it would be epic.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-03-2011, 02:26 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

It should be possible (read the developement sub-forum for R0 - R0 and R1 share much hardware and linux kernel) but most likely you will never see Android on the R1. If you ever see Rockbox that would already be a great great improvement
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:46 PM.