android
  #141  
Old 10-10-2009, 09:28 AM
prager92 prager92 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Default

so the 2.30 is only in korean?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #142  
Old 11-20-2009, 09:10 AM
MegaZoneEX MegaZoneEX is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 68
Default

any thing new out yet?
Reply With Quote

  #143  
Old 11-24-2009, 07:50 AM
Fzlue Fzlue is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 25
Default

It's almost like they've forgot about the spinn, lol. Even the themes being posted are slowing down.
Reply With Quote

  #144  
Old 02-10-2010, 07:30 PM
AZNeal AZNeal is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default

sorry, i'm kinda new to these things..
what do you guys mean by root folder?
Reply With Quote

  #145  
Old 02-12-2010, 06:27 PM
sparkyvanburen1 sparkyvanburen1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 26
Default

i can confirm on a brand new spinn...firmware v 1.2M...that dragging the HEX file U30 (korean version firmware 2.32) to the root folder did not brick my spinn...in fact it made it 1000% better...the root folder is the main folder of your spinn...you will see all sorts of folders named flash games, text, video, music, pictures etc...that is the root folder so just drag the HEX file there and unplug it from your computer..it should *** work. it did for me an hour or so ago
Reply With Quote

  #146  
Old 02-15-2010, 12:26 PM
gnarls gnarls is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default

could u post the hex for the 2.32 firmware. so it doesn't change the language for the american version?
Reply With Quote

  #147  
Old 02-15-2010, 01:54 PM
sparkyvanburen1 sparkyvanburen1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 26
Default

noit does not change the language of the player. it just upgrades things it seems. http://nyaochi.sak.ura.ne.jp/iriverupdate/ paste that site in your browser but.... (remove the . between "sak.ura") and it will take you to a website that has all the firmware versions...just look for SPINN v 2.32. it is worth it in my opinion
Reply With Quote

  #148  
Old 02-16-2010, 09:52 AM
gnarls gnarls is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default

thanks man....just ordered my spinn.
Reply With Quote

  #149  
Old 05-03-2010, 03:21 AM
arnis arnis is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default

hi
whot is the diference for
SPINN Firmware (UMS/kor) 2.32
SPINN2.100x4102_0x1147_N_ENG
SPINN2.200x4102_0x1147_N_KOR
SPINN (UM/KOR)2.20iriver_SPINN_KOR_UM_OK
SPINN (UM/ENG)2.10iriver_SPINN_ENG_UM_OK
whot means UM UMS and plain spinn firmware ?
Reply With Quote

  #150  
Old 05-10-2010, 12:10 AM
hrundi hrundi is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by sparkyvanburen1 View Post
i can confirm on a brand new spinn...firmware v 1.2M...that dragging the HEX file U30 (korean version firmware 2.32) to the root folder did not brick my spinn...in fact it made it 1000% better...the root folder is the main folder of your spinn...you will see all sorts of folders named flash games, text, video, music, pictures etc...that is the root folder so just drag the HEX file there and unplug it from your computer..it should *** work. it did for me an hour or so ago
THANK YOU SO MUCH!!!

I did it too... divx playback is much smoother, the whole thing is 10X faster, and the language is still the same
Reply With Quote

  #151  
Old 12-30-2010, 04:24 AM
mn555 mn555 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 12
Default

this site does not exist now so u can use cache!
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=il
Reply With Quote

  #152  
Old 12-31-2010, 06:13 AM
cheeky96 cheeky96 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Default

please can you tell me which link is to the latest firmware, sorry, there has been to many links and now i am confused, also does anyone no what the network error is and if i do update my spinn manually, will it mess up my spinn, and what video files does the new firmware support?
Reply With Quote

  #153  
Old 12-31-2010, 07:12 AM
cheeky96 cheeky96 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Default

also, can someone tell me what DMB is, and if it works in the uk
Reply With Quote

  #154  
Old 01-08-2011, 07:13 AM
SlaYz SlaYz is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Default

I downloaded the file of 2.32 firmware, but how install it on the spinn ?
Reply With Quote

  #155  
Old 01-08-2011, 10:14 AM
cheeky96 cheeky96 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Default

you have to put the file in the spinn folder, and once you disconnect your spinn from your computer, it should update by itself.
Reply With Quote

  #156  
Old 01-08-2011, 11:20 AM
SlaYz SlaYz is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Default

okay, thanks

It work perfect !

It's so cool, i can play videos whitout conversion

Last edited by SlaYz; 01-08-2011 at 03:18 PM.
Reply With Quote

  #157  
Old 02-17-2011, 01:55 PM
aureum aureum is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by cheeky96 View Post
you have to put the file in the spinn folder, and once you disconnect your spinn from your computer, it should update by itself.
I just did this and nothing happend when i disconnected spinn... yes it Was a root folder... i have 2.10 firmware... what i did wrong?

Ok i have to reneame the file from U30 spinn.HEX to U30.HEX and it goes ok ;]

Last edited by aureum; 02-17-2011 at 02:04 PM.
Reply With Quote

  #158  
Old 08-07-2011, 09:03 AM
piff piff is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Default

omege , it works incredibly well! the volume goues like 200% up , i think they increased the output wattage. the menu moves very fast! 2.32 rullz!
Reply With Quote

  #159  
Old 11-03-2011, 11:13 PM
Gakani Gakani is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default

The website isn't coming up for me. Can someone post a direct link to firmware 2.32?
Reply With Quote

  #160  
Old 11-04-2011, 07:54 PM
rknotes rknotes is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 13
Default

iriver's firmware utility is saying no new firmaware!

anyways, got it here.. http://www.touslesdrivers.com/index....3&v_code=27034
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.