android
  #1  
Old 11-17-2011, 11:32 AM
songe513 songe513 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 9
Default My Galaxy 5.0 won't turn on..

I purchased my Galaxy wifi 5.0 from woot.com back in September? I believe.
I was taking a nap today and I woke up to find that my Galaxy was turned off.
I tried to turn it back on but nothing!! It won't turn back on at all!!

I pushed every button on this and tried different combinations as well..

Anyone know what might be wrong? I even plugged it to charge it and there's no sign...

Please help!!!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-17-2011, 02:58 PM
galaxyfaraway galaxyfaraway is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 49
Default

I'm not sure what's going on, but I'd try removing the SD card if you have one in there, just in case it's a problem with file corruption. I'd also try re-inserting the microUSB cable just to make sure it's making contact. Otherwise, you might just have to send it back to Woot. They do offer a full year guarantee. Somebody on the Woot forum had to make three returns, and he said that Woot had run out of extras to offer an immediate exchange. However, they did take back his last return and send it on to Samsung for repair/replacement. It was taking him some time to get it back, but it does seem that Samsung is indirectly honoring the Woot warranty, at least in this person's experience.
Reply With Quote

  #3  
Old 11-18-2011, 03:38 PM
bluezzy bluezzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 45
Default 4.0

dang 4.0 developed the habit of turning its self off... it turns on ok but about once a day or so it shuts itself down... I thought it was cuz maybe I was holding the button too long when putting it in standby but been very conscious and careful of that so thats not it... any ideas on this one?
Reply With Quote

  #4  
Old 11-18-2011, 09:10 PM
thelonely thelonely is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 18
Default

i have no problems with this player, please send firmware, kernel and model data to see if its a common issue
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.