android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Sony Walkman > Walkman S Series

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-30-2012, 07:29 AM
hindsight5000 hindsight5000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Default Sony NWZ-S739F playlists not loading pla/m3u MediaMonkey

i have searched here as well as elsewhere on the web to find this solution but so far havent had too much joy.
I have a Sony NWZ-S739F which i use religiously and have no problems with.
But recently my pc got killer infected and had to be wiped clean and XP reinstalled. So now on my pc i have WMP 10 which i despise, and MediaMonkey (cant remember which version).
I used to have WMP 7 (i think) and this syncd with the player fine. Creating playlists was easy, but MediaMonkey only creates playlists as M3U, not .pla which the device uses.
with either MM or WMP if i try to sync a playlist, the songs go to the device but not 'in' the playlist. they are just random songs on the player.
So anyone have any ideas how i can start loading playlists to the player again?

i rarely listen to full albums so playlists for me are a necessity

thanks in advance for any help or links
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Tags
m3u, mediamonkey, nwz-s739f, pla, playlist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:01 PM.