Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > SanDisk Sansa > Sansa Fuze+

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-22-2012, 08:32 AM
DJBadLucky's Avatar
DJBadLucky DJBadLucky is offline
Junior Member
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Default Playlist Problems (when in other folder from mp3 files)

Playlists referencing music files in a different folder
from the music files, appear as <<empty>>

I am using a Sansa Fuze+ with latest firmware (1.32.00)
Despite carefully studying all previous relevant postings,
I am still experiencing the following problem with playlists.

Specifically, I connect the Fuze in MSC mode,
I drag files into Winamp, and then save the playlist
from Winamp to the Fuze in m3u format.

All works perfectly, but ONLY if the playlist is in the
same folder as the music files referenced.
If the playlist is in any other folder, (eg, up a level)
the Fuze shows it as <<empty>>

Example One - Working:

I put test.mp3 in a folder as follows:
I save the playlist in that folder, thus:
The contents of the playlist are as follows:
It works fine.

Example Two - Not Working:

Again, I put test.mp3 in a folder as follows:
But I save the playlist one level up, thus:
The contents of this playlist are as follows:
When I open this playlist, Fuze shows it as <<empty>>

Please help with your expertise, as I feel I have exhausted
every conceivable solution to this problem, yet it persists!
Thank you.

Last edited by DJBadLucky; 03-22-2012 at 10:19 AM. Reason: corrected "MTP" to "MSC"
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]


playlist, playlist problems, playlists

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.