android
  #1  
Old 05-02-2012, 11:59 PM
scubaseven scubaseven is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 29
Default I think my Archos is DOA?!

Just unboxed it and connected it to my laptop and power as well.

The green light comes on for charging, but I cannot turn it on.

Anyone else have this problem?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-06-2012, 11:49 AM
3602's Avatar
3602 3602 is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Quebec, Canada
Posts: 390
Default

Keep it plugged in for at least 10 minutes then try again. Maybe the battery is just really dead.
__________________
Portable: Sansa Clip+ RockBox'd > Sony MDR-NC500D
Home: Luxman D-90 > Luxman L-3 > psb Alpha B1
Reply With Quote

  #3  
Old 07-22-2012, 05:56 AM
bth73 bth73 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8
Default

They say 24 hrs. Mine has been charging for 48hrs, wont go past 87% with gomatic charger, and 93% with usb. With usb plugged in, it can not hold charge while running. Down to 13% charge, (with usb plugged in), after transferring about 80 gig. Hot to touch too.
I wonder if any of these Archos 48 500gb players actually work?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.