android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-14-2012, 03:07 AM
Pirato Pirato is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 5
Default iRiver H320 doesn't work after battery install

My iRiver H320's battery recently ran down, and would no longer hold a charge. The last time I played it, it died in about 2 hours. So, I bought a new battery, and very carefully changed it, following some step-by-step videos I found on the web.

Although I took great care to follow all of the instructions exactly, the iRiver doesn't work anymore. It won't turn on, and when I plug it into the computer, it's not recognized as a hard drive. When I plug it into the recharger, I get the iRiver boot screen and "Charging..." screen, but no matter how long I leave it plugged it, it never gets finished charging.

Is it possible I plugged the battery in wrong? I have the red wire at the top and the black at the bottom. I made sure that the battery was firmly plugged in, too. The new battery is 1700 mAh where the old one was 2200 mAh, but as far as I can tell, that only affects battery strength (i.e. how long the battery holds a charge). What could I have done wrong?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Tags
battery problem, install

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.