android
  #1  
Old 10-20-2012, 06:06 PM
MIKEYG MIKEYG is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default Help!!! Zen x-fi3 dead???

Hi all,
Zen X-FI3 just died suddenly when having it only 2 months. When I connect to laptop, it wont charge, I get an icon in tray to say it found it but within a second it looses it again and keeps doing this over an over. Is the device gone. I have pressed the reset but nothing. I really thing its for the scrap heap and going by a lot of threads on this forum, they seem to think its a piece of junk anyway. I am frantically looking for my original packaging to see if I have a warranty etc. so I can return it but maybe ..just maybe there is something I can do to get this running again. Any help would be greatly appreciated. I switched the original short usb cable for a longer one but still same issue. No charge no power up.
Mike
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-22-2012, 12:57 PM
Mo. FryDaddy's Avatar
Mo. FryDaddy Mo. FryDaddy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Washington
Posts: 97
Default

Do you have a wall charger you could test it with? Also have you tried plugging it into different usb ports on you computer?
__________________
Players: Sony Walkman D-NE710, Zen Vision W (Repair in progress),Sansa Clip Zip, HTC Evo 4G 3D, Cowon X9

Headphones:Philips SHS5200, Phillips SHQ1000/28, Sentry FatBoy HO865, Motorola S305 BT,
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.